Zwanger

Zwanger

Begeleiding

Als (aanstaande) moeder heb je aardig wat ballen in de lucht te houden en komt er vaak veel op je af. Zowel op fysiek als mentaal vlak word je uitgedaagd.

Het is niet nodig om dit allemaal in je eentje uit te zoeken. Wij begeleiden jou hier graag bij!

Door middel van persoonlijk leefstijladvies (voeding & supplementen), 1-op-1 coaching en workshops, helpen wij jou als aanstaande moeder zo vitaal mogelijk de zwangerschap, én de periode hierna, te doorlopen. Dit alles op een toegankelijke en energieke manier.

Het is onze missie om iedere vrouw, die moeder is of wil worden, in haar kracht te zetten. Zodat jij je sterk en veerkrachtig voelt, de onmisbare eigenschappen in jouw rol als moeder.

Advies op maat

Persoonlijk leefstijladvies

Wij geven je advies op maat over de juiste voeding en supplementen tijdens én na je zwangerschap. Het is enorm belangrijk om je lichaam vóór, tijdens én na een zwangerschap te ondersteunen met essentiële voedingsstoffen.

Uit veelvuldige wettenschappelijke onderzoeken blijkt dat zwangere vrouwen vaak met vele tekorten rondlopen. Dit kan zich (later) uiten in allerlei gezondheidsklachten, zowel fysiek als mentaal. Zowel voor moeder als kind.

Een zwangerschap is heel bijzonder en vraagt veel van jouw lichaam. Het is absolute topsport! Het is dan ook essentieel om je lichaam hierbij juist te ondersteunen.
Daarbij kunnen veelvoorkomende zwangerschapsklachten verminderen of verholpen worden met de juiste voeding en/of supplementen. En omdat geen enkele vrouw of zwangerschap hetzelfde is, maken wij een persoonlijk advies op maar speciaal voor jou.

1-op-1 coaching

Persoonlijke coaching op maat

Wij zijn van mening dat iedere vrouw met periodes coaching kan gebruiken. Vooral tijdens periodes in je leven waarin er veel gebeurd en veranderd: de zogenoemde ‘life events’.

Wanneer je zwanger bent of net moeder bent geworden, is het vaak een uitdaging om alle ballen in de lucht te blijven houden. Dit kan gepaard gaan met stress, onrust en angst. In korte tijd verandert er veel en dit kan allerlei gevoelens oproepen. Wij weten als geen ander hoe tegenstrijdig dit kan voelen.

1-op-1 coaching helpt jou om in balans te komen én te blijven tijdens en na je zwangerschap.

Workshops

Workshops & Webinars

Het verbinden, inspireren en informeren van vrouwen is wat wij het allerliefste doen. In kleine groepen geven wij over een aantal thema’s workshops/webinars, zoals:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en eerstvolgende data van workshops.