Coaching

Coaching

Gezond leven, meer energie en lekker in je vel zitten. Gun jij dit jezelf ook?

Coaching is de meest persoonlijke manier van leren. Je kiest voor coaching als je meer bewustzijn wilt creëren, gedrag wilt veranderen en persoonlijk wilt groeien. Wij, als experts en coaches op het gebied van vitaliteit, leefstijl & hormonen, bieden jou hiervoor de tools. Wij begeleiden jou om het beste uit jezelf te gaan halen.

Coaching bij Kim&Mieke richt zich op:

Vitaliteitscoaching

Vitaler en energieker leven

Je bent vaak moe en voelt de energie niet meer stromen. Je verlangt naar meer overzicht, rust en ontspanning. Daarbij kun je wel wat extra veerkracht gebruiken om alle ballen in de lucht te houden. Je wens is om fysiek en mentaal fitter te worden en meer in balans te komen.

Wij geloven erin dat wanneer jij de beste versie van jezelf wilt worden, je naar een optimale totaalbalans moet kijken bestaande uit 5 verschillende elementen:

Het één staat niet los van het ander en daarom hanteren wij een integrale aanpak en coachen jou op alle 5 de elementen die onlosmakelijke met elkaar verbonden zijn.

Maak van jouw vitaliteit je prioriteit en gun jezelf: meer rust in je hoofd, kracht in je lijf en liefde in je hart!

Leefstijlcoaching

Verandering van leefstijlgewoonten

Een gezonde leefstijl betekent dat je goed voor jezelf zorgt op het gebied van (orthomoleculaire) voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Hierdoor krijg je meer energie, rust in je hoofd en kracht in je lijf. Een gezonde leefstijl geeft je daadkracht om je gedrag blijvend te veranderen. Je komt lekkerder in je vel en ervaart gegarandeerd meer (levens)geluk.

Ga dan met ons aan de slag op weg naar een gezondere leefstijl. Samen stellen we een plan op met haalbare doelen.

Wij geloven niet in een ‘quick-fix’. Verandering heeft tijd nodig en gaat gepaard met kleine stappen, immers kleine stappen zorgen voor een groot en blijvend resultaat. En dat is precies wat wij jou gunnen!

Hormooncoaching

Herstel je hormonen

Een verstoorde hormoonhuishouding kan voor vele klachten zorgen, zowel fysiek als mentaal. Je voelt je uit balans en zit niet lekker in je vel. Je hebt minder zelfvertrouwen, voelt je met regelmaat onrustig en bent niet meer de persoon die je zou willen zijn.

Laten we dan samen aan de slag gaan om meer inzicht te krijgen in jouw hormonale disbalans en vanuit hier in een fijne flow te komen en te blijven. Kom weer in verbinding met jezelf!

Prijzen

Wat is je investering?

We snappen dat je graag wilt weten welke investering dit voor jou betekent. Wij werken met zowel pakketten als individuele coaching op maat.
Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de opties kunnen bespreken.