Over ons

Dit zijn wij

Over Kim&Mieke

Wij zijn Kim en Mieke; gestart als schoonzussen, inmiddels hele goede vriendinnen en dan nu ook nog compagnons. We hebben beiden inmiddels een aardige zoektocht afgelegd, veel onderzoek en ervaring opgedaan om te staan waar we nu staan: experts op het gebied van leefstijl, vitaliteit & hormonen.

Extravert meets introvert, aanvullen en spiegelen, samen blijven groeien… We leren van elkaar en inspireren elkaar. Samen bruisen we (meestal) van energie en gunnen jou hetzelfde onbetaalbare gevoel.

If you want to go fast go alone,
If you want to go far go together

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken, te begeleiden en te inspireren om een zo vitaal en gelukkig mogelijk leven te leiden. Voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst. Balans is hierin het allerbelangrijkste, want perfect bestaat niet en hoeft ook niet.

Voor ons is er niets mooiers dan mensen uit te dagen hun mooiste leven te gaan leiden en zichzelf weer opnieuw te ontdekken. Waar lekt er energie en waar laad je van op? Kun je benoemen wat jouw waarden en normen zijn en lukt dit om als kompas in te zetten? Waar wil jij de focus op gaan leggen?

Jij verdient het om te bruisen van energie, gelukkig en gezond te zijn. Waarom zou je genoegen nemen met minder? En nee, je hoeft nog niet met een burn-out thuis te zitten, juist preventief met jouw vitaliteit bezig zijn, is een cadeautje wat je later uitpakt!

Coach

Wie is Kim?

Ik ben Kim, getrouwd met Jim en sinds 2021 wonen wij in Prinsenbeek. In de zomer van 2021 hebben wij ons eerste kindje mogen verwelkomen, een jongetje Jovi. 

Ik heb tien jaar gewerkt als verloskundige, maar heb een tijd terug besloten dat het tijd is voor iets nieuws. Mijn affiniteit met het werken met mensen wilde ik niet kwijt. De onregelmatigheid wel 😉

Ik ben altijd al geïntrigeerd geweest door gezondheid en onbewust ook door vitaliteit, alleen vond ik het woord vitaliteit altijd maar een vaag begrip. En mijn nuchtere persoonlijkheid en “zweverigheid” gaan niet samen. Nu weet ik wel beter en vallen alle puzzelstukjes samen.

Je vitaal voelen is alles behalve zweverig. Vitaal zijn gaat om je fysiek en mentaal fit voelen. Het bereiken van een optimale balans met een positieve mindset. Het spreekwoordelijke ‘lekker in je vel voelen’. Dit gevoel gun ik iedereen. Ik ben er zelf jaren naar op zoek geweest…

Ik heb inmiddels een goed gevulde rugzak als ervaringsdeskundige op het gebied van (hormonale) disbalans, leefstijl & vitaliteit.  Een langdurig en intensief fertiliteitstraject hebben hier aan bijgedragen. Ik weet als geen ander hoe het is om jezelf (tijdelijk) kwijt te zijn, hoe hormonen je leven kunnen bepalen en hoe moeilijk het is om te accepteren en los te leren laten. 

Daarbij ben ik op het moment aan studeren tot orthomoleculair therapeut.

Mieke en ik hebben besloten om onze krachten en ervaring te bundelen en zo werd ‘Kim&Mieke’ geboren. Een eigen coachings- en trainingspraktijk én inspiratieplatform op het gebied van hormonen, leefstijl & vitaliteit. Een droom die werkelijkheid is geworden.

BIG-nummer: 19914418003

Coach

Wie is Mieke?

Ik ben Mieke. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen zijn wij trotse ouders van twee prachtige dochters, Liv (12) en Noa (11). We wonen in het groene dorpje Prinsenbeek.

Ik ben een nuchtere en enthousiaste coach & trainer. Bij alles wat ik doe, zowel zakelijk als privé, staat de mens centraal. Mijn positieve mindset en gezonde passie voor leefstijl & vitaliteit loopt als een rode draad door mijn leven. Hoe tof is het dat ik daar op professioneel gebied elke dag mee bezig mag zijn?

Als extravert persoon deel ik graag mijn kennis en enthousiasme. Ik word oprecht blij als ik mensen op een nuchtere manier mag inspireren en inzichten mag geven, waarna je zelf weer je eigen regie in handen hebt en verder kunt met verkregen tools. Tools die zorgen voor een optimale balans, zowel fysiek als mentaal, zijn onbetaalbaar en gun ik jou ook. 

Zelf heb ik jaren naar die optimale balans gezocht. Een baan die niet bij mij paste, een druk gezinsleven en te weinig inzicht in wat “goed voor jezelf zorgen” betekent, zorgde voor aardig wat disbalans. Ik heb veel mogen leren en deel nu mijn ervaringen ook graag met jou.

Daarnaast is samenwerken één van mijn belangrijkste kernwaarden en Kim maakt samenwerken tot een echt feestje, elke dag weer.